Круглий стіл «Ґрунти та меліорація: минуле і майбутнє»

3 грудня 2015 року у Інституті водних проблем і меліорації НААН відбувся Круглий стіл «Ґрунти та меліорація: минуле і майбутнє»  присвячений Всесвітньому дню ґрунту, який відзначають щорічно 5 грудня та Міжнародному року ґрунтів.
Мета Круглого столу – намітити пріоритети наукових досліджень з питань відтворення родючості ґрунтів, у тому числі на меліорованих землях, та шляхи впровадження у виробництво меліоративного землеробства.
У роботі Круглого столу взяли участь науковці Інституту водних проблем і меліорації НААН, ННЦ «Інституту землеробства НААН», Інституту агроекології і природокористування, представники Мінагрополітики (Департамент землеробства та технічної політики в АПК), ДУ «Інститут охорони ґрунтів», викладачі та аспіранти НУБіП. Загалом взяли участь 40 чоловік.
З вступним словом виступив директор ІВПіМ Ромащенко М.І., який привітав учасників круглого столу та висловив побажання плідної праці.
З доповідями виступили представники ІВПіМ, НУБіП, ДУ «Інституту охорони ґрунтів України».
У обговоренні взяли участь представники НУБіП Балаєв А.Д., та Бережняк М.Ф., ІВПіМ Ковальчук, представник НААН України Доронін А.В.
З заключним словом до учасників круглого столу звернувся заступник директора ІВПіМ з наукової роботи Яцик М. В., який підвів підсумки роботи круглого столу та подякував всім за плідну співпрацю.

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.