В рамках програми Нормана Е. Барлога 12 вересня Інститут відвідали представники Університету Огайо (Ohio State University)

У рамках програми Нормана Е. Барлога з 11 по 15 вересня 2017 року Інститут водних проблем і меліорації НААН та безпосередньо учасницю програми обміну с.н.с. відділу використання зрошуваних земель к.с.-г.н. Наталію Діденко відвідали представники Університету штату Огайо:

др. Том Ворлей (Tom Worley) – директор Південного центру Університету штату Огайо;

др. Рафік Іслам (Rafiq Islam) – завідувач відділу земельних, водних та біоенергетичних ресурсів Південного центру Університету штату Огайо.

 У рамках візиту відбулися робочі зустрічі:

–         із співробітниками Інституту водних проблем і меліорації НААН, по завершенню візиту було підписано Міжнародну Угоду про партнерство (12 та 15 вересня).

–         із співробітниками Житомирського Національного агроекологічного університету (11 вересня).

–         із вченими ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» (13 вересня).

http://www.ksau.kherson.ua/news/2325-2017-09-13-5.html

–         із науковцями Інституту зрошуваного землеробства НААН (13 вересня).

http://izpr.org.ua/index.php/novini/709-zustrich-z-amerikanskimi-kolegami.html

–         із представниками Верхньорогачицької райдержадміністрації відділу агропромислового розвитку, журналістами місцевої газети «Рідний край» та фермером Верхньорогачинського району Херсонської області (13 вересня).

–         із співробітниками Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету (14 вересня).

http://www.dsau.dp.ua/ua/news/427.html

Під час зустрічі співробітники Інституту водних проблем і меліорації мали змогу познайомитися з основними напрямами досліджень Південного Центру Університету Огайо. Найбільшу увагу було приділено багаторічним дослідженням з використання технології no-till та пожнивних культур для підвищення родючості ґрунту та зниження емісії парникових газів.
Під час зустрічі обговорили шляхи майбутнього співробітництва та перспективи стажування співробітників Інституту в Університеті Огайо.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.