Створено Наукову раду з питань розвитку сільського господарства в Київській області

2 жовтня 2017 р. при департаменті агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації (КОДА) у якості консультативно-дорадчого органу утворено Наукову раду з питань розвитку сільського господарства в Київській області. Склад ради затверджено наказом директора департаменту АПР КОДА у кількості 23 осіб. Від Інституту водних проблем і меліорації НААН членом ради є заступник директора з наукової роботи д.с.-г.н. Шатковський А.П.

Перше засідання наукової ради відбулося 11 жовтня на базі ННЦ «Інститут механізації та електрифікації НААН». Відкрив засідання голова наукової ради, директор департаменту АПР КОДА Шупик С.М., з вітальним словом та презентацією досягнень інституту виступив директор ННЦ «ІМЕСГ» академік НААН Адамчук В.В., а також начальник управління з питань природокористування і розвитку агропромислового комплексу Секретаріату Кабінету Міністрів України Нагорний С.І.

Порядком денним засідання наукової ради було передбачено розгляд та обговорення двох питань: доповідь директора ТОВ «Прайм Лаб Тек» Василенко Л.В. та доповідь голови наглядової ради виробничого молочного кооперативу м. Кельн (Німеччина), представника «Німецько-Українського агрополітичного діалогу (APD)» Уве Шьоте «Про досвід та особливості функціонування сільськогосподарських кооперативів у Німеччині».

Події та новиниPermalink

Comments are closed.