Геологи долучаються до впровадження в Україні стандартів ЄС щодо збалансованого використання природних ресурсів

7-8 грудня у Великому конференц-залі Національної академії наук України відбувся VI з’їзд геологів України, на якому розглядались питання впровадження в Україні стандартів Європейського союзу зі сталого використання енергетичних, мінеральних, водних і земельних ресурсів. Учасниками з’їзду було обговорено пропозиції щодо залучення геологічної спільноти до реалізації заходів, спрямованих на інтеграцію України до ЄС, які передбачають модернізацію та інтенсифікацію інноваційного розвитку у сфері природокористування.
На з’їзді було оприлюднено Меморандум про створення Технологічної платформи «Впровадження в Україні стандартів Європейського Союзу щодо ефективного і збалансованого використання енергетичних, мінеральних, водних та земельних ресурсів» та запропоновано заінтересованим сторонам приєднатися до її засновників.
У роботі з’їзду та обговоренні зазначеної Платформи взяв участь завідувач відділу водних ресурсів, кандидат сільськогосподарських наук, гідрогеолог Шевченко Анатолій Миколайович.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.