Участь у онлайн засіданні Робочої групи зі зрошення та дренажу в країнах соціально-економічної трансформації Міжнародної комісії зі зрошення та дренажу

26 травня 2022 року в режимі Zoom-конференції відбулось засідання Робочої групи зі зрошення та дренажу в країнах соціально-економічної трансформації Міжнародної комісії зі зрошення та дренажу – ICID, членами якої є академік НААН Коваленко Петро Іванович і член-кореспондент НААН Шатковський Андрій Петрович. Окрім членів Робочої групи участь у засіданні прийняли президент ICID – д-ру Ракабу Ракабу та віце-президент ICID Мохамед Вахба.

На порядку денному розглянули питання обміну досвідом та інформацією між країнами щодо зміни ситуації в зрошенні та водовідведення в країнах з перехідною економікою, а також в цілому обговорили питання подальшої діяльності робочої групи.

Д-р Мохамед Вахба з Єгипту зробив доповідь «Роль сільськогосподарського дренажу та проблеми в країнах Африки», а д-р Шухрат Мухамеджханов виступив з презентацією на тему «Інтегроване управління водними ресурсами в Центральній Азії – виклики досвіду та досягнення». Члени робочої групи провели обговорення представлених колегами доповідей.

Дерело: https://icid-ciid.org/inner_page/114 

Події та новиниPermalink

Comments are closed.