Привітання з Днем Незалежності України

  Шановні колеги! Від Адміністрації та Профспілкового комітету Інституту і від себе особисто вітаю Вас з святом – Днем Незалежності України. Це особливе свято для кожного українця, незалежно від віросповідань і політичних поглядів. З кожним роком ми все глибше усвідомлюємо історичну значимість цієї дати – 24 серпня 1991 року. Саме у цей доленосний день Верховна Рада, зважаючи на волю українського народу та його одвічне прагнення до власної держави, ухвалила Акт проголошення незалежності України.

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

На жаль, 31 річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, виборюючи власні землі, відстоюючи права та свободи громадян. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного із нас і усього народу. Це час зміцнення також і її економічного суверенітету, демократичних та соціальних інституцій, національно-духовного відродження. Час усвідомлення всіма українцями себе державотворчою нацією. Адже найуспішніше розвивається та країна, в якій найповніше розкривається творчий потенціал кожної людини, де захищеними є всі її права і свободи. Вільний і відповідальний громадянин є головною рушійною силою сучасної цивілізації, творцем всіх складових суспільних відносин – політичних, економічних, соціальних, наукових, освітніх, культурних, правових.  З великим святом Вас! Слава Україні! Героям Слава! 

З повагою, директор Інституту Михайло Яцюк.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.