Про участь у конференції за темою «Гідрологічні інженерні стандарти в умовах ризику», 24-25 квітня 2017р., Кобленц, Німеччина

Міжнародний центр водних ресурсів та глобальних змін під патронатом ЮНЕСКО, що знаходиться в м. Кобленц, Німеччина, за результатами конкурсу відібрав завідувача лабораторії інформаційних систем, к.т.н. Матяш Тетяну Віталіївну для участі у конференції «Гідрологічні, інженерні стандарти в умовах ризику», що проходила 24-25 квітня 2017 р., в м. Кобленц, Німеччина.
Під час роботи конференції значна увага була зосереджена на практичних кроках, які можуть бути використані для модернізації існуючої практики управління ризиками в умовах змін клімату, зокрема гідрологічних розрахунків та інженерно проектувальницької практики. За результатами робіт планується видання ряду публікацій з інноваційного практичного підходу на основі аналізу ризику та прийняття рішень, які проводяться в умовах невизначеності та змін клімату для управління водними ресурсами в умовах повеней та посух, та розробці аналітичних методів, що легко адаптуються для інженерної практики.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.