Сучасні вимоги до оформлення наукових публікацій для подання їх у наукові видання, які цитуються у міжнародних наукометричних базах даних

05 квітня в Інституті водних проблем і меліорації пройшла лекція академіка НААН Володимира Булгакова: «Сучасні вимоги до оформлення наукових публікацій для подання їх у наукові видання, які цитуються у міжнародних наукометричних базах даних». Захід відбувся у змішаному режимі: частина науковців була присутня особисто, а інша частина приймала участь за допомогою комунікаційної платформи Zoom (загалом участь прийняли близько 60 осіб).

Академік НААН Булгаков В.М. детально розповів про методики проведення та обробки результатів експериментальних досліджень, особливості та правила оформлення статей при їх поданні у міжнародні видання. Слухачі почули поради щодо планування й організації наукового дослідження; як ефективно використовувати наукометричні бази даних для підвищення ефективності наукових досліджень та роботи з науковою літературою.

Це була перша лекція академіка Булгакова в Інституті водних проблем і меліорації. Наступні будуть присвячені правилам оформлення і подачі заявок на отримання патентів в Україні, а також актуальним питанням підготовки докторських та кандидатських дисертацій відповідно до сучасних вимог.

Слідкуйте за нашими анонсами.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.