Навчальний семінар «Розуміння діяльності з відновлення річок» (Королівство Нідерланди)

Зав. лабораторією інтегрованого управління водними ресурсами, к.т.н. Даниленко Ю.Ю. з 24 по 27 червня 2013 р. відвідала м. Утрехт (Королівство Нідерланди). Метою відрядження була участь у навчальному семінарі «Розуміння діяльності з відновлення річок», що проводився Європейським Центром Відновлення Річок у м. Утрехт, Королівство Нідерланди.

Лекційний курс включав розділи з гідрології, екології річкових екосистем та питань підвищення біорізноманіття. Фахівцями з Великобританії, Нідерландів, Чехії та Бельгії було представлено результати їхньої роботи над проектами з відновлення річок. В ході навчання наведено приклади, як успішних результатів впровадження проектів, так і висвітлено основні труднощі, які слід було враховувати при їхньому виконанні.

Частина занять була присвячена основним підходам до формулювання задач у проектах з відновлення річок та шляхи їхнього досягнення. Наведено основні критерії за якими пропонується оцінювати ефективність поставлених у проекті цілей.

Теоретичний курс було доповнено оглядом та аналізом конкретних об’єктів на яких було впроваджено проекти з відновлення річкових екосистем.

За результатами навчання учасники отримали сертифікати підвищення кваліфікації.

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.