М.Ромащенко, С. Коломієць та Л. Усата прийняли участь у з’їзді Товариства ґрунтознавців та агрохіміків

01-02 липня 2014 р. директор Інституту водних проблем і меліорації М.Ромащенко, завідувач лабораторії екології меліорованих земель С.Коломієць та науковий співробітник відділу зрошувальних меліорацій Л. Усата прийняли участь у ІХ з’їзді Українського Товариства ґрунтознавців та агрохіміків «Охорона ґрунтів – основа сталого розвитку України», який відбувся на базі Миколаївського національного аграрного університету Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Під час пленарного засідання доповідачі наголосили на основних завданнях Українського товариства ґрунтознавців, сприянні атмосфери збереження примноження унікального ґрунтового покриву, розвитку ґрунтознавства та агрохімії як важливих галузей сучасного природознавства, якісному стані ґрунтового покриву України, основних тенденціях розвитку практично орієнтованих досліджень, ефективності комплексного застосування добрив і засобів захисту рослин.


ІХ з’їзд Українського товариства ґрунтознавців та агрохіміків триватиме до 4 липня, що надасть змогу розширити актуальні на даний час проблеми з родючості ґрунту, відтворення грунтів, раціональним використанням сільськогосподарської техніки, агрохімічним забезпеченням сільськогосподарської продукції, створення державної служби охорони ґрунтів.

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.