Участь у семінарі «Застосування датчиків вологості ґрунту для управління режимом зрошення с.-г. культур»

Фото Інституту зрошуваного землеробства НААН

12 грудня 2017 р. у конференц-залі Інституту зрошуваного землеробства НААН пройшов семінар «Застосування датчиків вологості ґрунту AquaSpy для управління режимом зрошення сільськогосподарських культур». Організаторами заходу виступили Інститут зрошуваного землеробства НААН, компанії «Astra» та «Valley». Участь у семінарі взяли представники агрогосподарств зі зрошуваними землями, які розташовані у Херсонській, Миколаївській, Київській та Чернігівській областях, а також співробітники Інституту зрошуваного землеробства НААН та мережі його дослідних господарств, Інституту водних проблем і меліорації НААН. Всього – близько 70 присутніх.

З презентаціями і доповідями виступили:
Василь Бабіцький, керівник відділу зрошувальних систем «Valley», ТОВ «АБА» «Astra»;
Валентин Балицький, керівник проектів впровадження зрошувальної техніки «Valley», ТОВ «АБА» «Astra»;
Ден Хаджсон (США), директор з розвитку бізнесу «FarmQA».
Вони розкрили питання застосування новинок зрошувальної техніки у сільському господарстві, регулювання вологозабезпечення рослин, IT-програми контролю за дотриманням оптимальних показників росту і розвитку рослин у польових умовах.

Від Інституту водних проблем і меліорації участь у семінарі взяли зав. лабораторії мікрозрошення Журавльов О.В. та с.н.с. відділу зрошення Васюта В.В.

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.