В рамках ХХVІ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2014» директор ІВПіМ м. Ромащенко надав інтерв’ю телеканалу “Рада”

З 4 по 7 червня на території НК «Експоцентр України» відбулась ХХVІ Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2014», участь в якій взяли  30 науково-дослідних установ Академії. Інститут водних проблем і меліорації разом з Інститутом землеробства, Інститутом зрошуваного землеробства та Інститутом грунтознавства та агрохімії ім. Соколовського були представлені в експозиції “Охорона і раціональне використання земельного фонду України“. 

Від мережі участь у заході прийняла  Південна державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту водних проблем і меліорації в експозиції “Овочівництво“.

В день відкриття виставки директор ІВПіМ НААН М. Ромащенко надав інтерв’ю парламентському телеканалу “Рада” щодо стану та перспектив розвитку зрошення, ефективного управління водогосподарсько-меліоративними комплексами та технологій виробництва сільськогосподарської продукції на меліорованих землях гумідної зони.

Виставки, Події та новиниPermalink

Comments are closed.