Нарада-семінар «Актуальні питання з ведення моніторингу меліорованих земель»

1-2 жовтня 2015 року в м. Одеса на базі Одеської гідрогеолого-меліоративної експедиції та Одеського обласного управління водних ресурсів відбулась нарада-семінар «Актуальні питання з ведення моніторингу меліорованих земель», організована управлінням експлуатації водогосподарських систем, енергозбереження та механізації Держводагентства України.
У роботі наради-семінару прийняли участь начальник і заступник начальника Упрексплуатації Держводагентства Розгон В. А. та Яковенко Ю. П., начальник і заступник начальника Одеського облводресурсів Потоп В. І. та Кічук І. Д., начальники гідрогеолого-меліоративних експедицій і партій, директор Державного регіонального проектно-вишукувального інституту «Південдіпроводгосп» Чижик О. А., професор кафедри гідрології суші Одеського державного екологічного університету, доктор географічних наук Шакірзанова Ж. Р., начальник відділу ДП «Укрводсервіс» Сухачова О. М., працівники Одеського облводресурсів та Одеської ГГМЕ.
У доповідях і виступах учасників було розглянуто особливості та досвід функціонування гідрогеолого-меліоративної служби в сучасних умовах, проблемні питання щодо підвищення ефективності її діяльності, а також визначено пріоритетні напрями та першочергові завдання роботи гідрогеолого-меліоративних підрозділів Держводагентства України.
Від Інституту водних проблем і меліорації в роботі наради-семінару прийняв участь завідувач відділу водних ресурсів Шевченко А. М. Він виступив з доповіддю «Науково-технічне забезпечення діяльності підрозділів гідрогеолого-меліоративної служби щодо аналізу та прогнозування меліоративного стану на зрошуваних масивах».
За результатами роботи наради-семінару будуть підготовлені відповідні рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності гідрогеолого-меліоративної служби із ведення моніторингу меліорованих земель.

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.