Інститут відвідали представники Техаського університету сільського господарства і механізації (Texas A&M)

В рамках програми Нормана Е. Барлога з 15 по 19 травня Інститут відвідали представники Техаського університету сільського господарства і механізації (Texas A&M):
др. Гай Фіппс (Guy Fipps) – професор підрозділу підвищення кваліфікації у відділі сільськогосподарської та біологічної інженерії;

др. Нітія Райджан (Nithya Rajan) – професор відділу ґрунтознавства та агрономії;
др. Сейду Траоре (Seydou Traore) – молодший співробітник підрозділу підвищення кваліфікації у відділі сільськогосподарської та біологічної інженерії.
В рамках візиту відбулися робочі зустрічі з співробітниками Інституту під час яких іноземні колеги мали змогу ознайомитися з основними напрямами наукових досліджень Інституту та поділитися інформацією про власні проекти.
Співробітники інституту, що проходили стажування в Техаському університеті, представили результати застосування одержаних знань та навиків з питань обробки космічних знімків для моніторингу стану посівів.
Гості мали змогу відвідати ДП «ДГ Брилівське», де ознайомилися з дослідами, що проводяться фахівцями дослідного господарства.
У фермерському господарстві ознайомились з результатами впровадження у практику системи «ГІС-Полив» та відгуками провідних фахівців господарства на ефективність її роботи.
За результатами візиту визначено подальші кроки у налагоджені більш тісної співпраці між фахівцями Інституту та університету.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.