Балтійська Регіональна конференція «Впровадження цифрових технологій для меліоративних заходів та можливості в майбутньому»

 23-26 травня 2018 р. директор Інституту Ромащенко М.І, завідувач відділу інформаційних технологій та маркетингу інновацій Матяш Т.В. та завідувач лабораторією управління водними ресурсами Даниленко Ю.Ю, прийняли участь у Балтійській Регіональній конференції «Впровадження цифрових технологій для меліоративних заходів та можливості в майбутньому», що проходила в с. Лауласмаа, Естонія. Конференція проходила за підтримки Міністерства Сільськогосподарських Справ Республіки Естонія у співробітництві з Міжнародною Комісією з Іригації і Дренажу, Естонським Університетом Природничих наук та Естонським Товариством Меліораторів.

У конференції прийняли участь 92 представника з восьми країн (Естонія, Латвія, Литва, Фінляндія, Білорусь, Російська Федерація, Україна, Південно Африканська Республіка). Було розглянуто питання використання цифрових технологій у практиці ведення меліоративних робіт, інвентаризації та моніторингу технічного стану інфраструктурної мережі, управління водними ресурсами та відновлення природного стану боліт.

Технічний тур конференції було присвячено використанню сучасних технологій для моніторингу стану дренажної інфраструктури.

У рамках конференції проведено зустріч з представниками Естонського Центру Східноєвропейського партнерства щодо можливостей подальшої співпраці та виконання спільних проектів.

ВідеоPermalink

Comments are closed.