Участь у засіданні Загальних зборів Президії НААН

18 квітня у Національній академії аграрних наук відбулись загальні збори Президії. Засідання відкрив президент академії Ярослав Гадзало. Відповідно  до порядку денного було обговорено 2 питання — підсумки діяльності НААН за 2018 рік та завдання на перспективу, фінансове забезпечення та використання коштів у 2018 році в системі НААН. Головними доповідачами були президент НААН Ярослав Гадзало з доповіддю «Про підсумки діяльності Національної академії аграрних наук України за 2018 р. та основні завдання на перспективу» і перший віце-президент Михайло Гладій з доповіддю «Про фінансове забезпечення та використання коштів у 2018 році в системі Національної академії аграрних наук України».

В обговоренні прийняли участь: Стріха М. В. заступник міністра освіти і науки, Ковальова О. В. заступник міністра аграрної політики та продовольства, Заболотний Г. М. депутат Верховної ради, Кириченко В. В. директор Інституту рослинництва ім. В. Я. Юр´єва, Снітинський В. В. ректор Львівського національного аграрного університету, Балюк С. А. директор ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського», Черенков А. В. директор Державної установи Інститут зернових культур та інші.
З постоновчою частиною виступив Новоковский Л. Я., яка була обговорена членами академії та в цілому прийнята за основу.

Від Інституту водних проблем і меліорації участь у заході прийняли фахівці відділу інформаційних технологій та маркетингу інновацій: завідувач відділу Тетяна Матяш та головний науковий співробітник Володимир Ковальчук та провідний співробітник лабораторії екології водних об’єктів Сергій Коломієць.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.