Участь у міжнародному агротехнологічному саміті «Innovative development of the Agro-industrial complex in the context of economic globalization»

3-4 грудня 2020 року у м. Алмати (Казахстан) відбувся V Міжнародний агротехнологічний саміт «Innovative development of the Agro-industrial complex in the context of economic globalization». Захід було присвячено 90-річчю Казахського національного аграрного дослідного університету. Секційні доповіді саміту охоплювали широке коло питань.

4 грудня в рамках секції «Водна безпека в концепції стійкого розвитку АПК» було представлено доповіді науковців Інституту водних проблем і меліорації НААН: Михайла Ромащенка, д.т.н., академіка НААН, директора Інституту «Вплив зміни клімату на стан забезпеченості водними ресурсами і умови ведення сільського господарства в Україні» та Тетяни Матяш, к.т.н, с.н.с., завідувача відділу інформаційних технологій та маркетингу інновацій «Система управління зрошенням. «Полив онлайн» SMART – рішення для фермерів. Розробка і впровадження інтелектуальних технологій». Захід було проведено на основі платформи Zoom, робочі мови – англійська та російська. 

Вебінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.