Участь у онлайн-конференції «Національний виклик: деградація ґрунтів чи відновлення їх родючості?»

10 грудня 2020 р. близько 170 учасників приєдналося до роботи онлайн-конференції «НАЦІОНАЛЬНИЙ ВИКЛИК: ДЕГРАДАЦІЯ ҐРУНТІВ ЧИ ВІДНОВЛЕННЯ ЇХ РОДЮЧОСТІ?», присвяченої Всесвітньому дню ґрунту.  Офіційна частина розпочалась з вітального слова запрошених: Голови правління ГС «Global 100% RE Ukraine», Заступника Голови правління МХП – Олександра Домбровського; Президента Громадської спілки «Органічна Україна» – Олени Березовської; Президента Бізнес-школи МІМ – Ірини Тихомирової; Народного депутата України – Миколи Кучера; менеджера Програми Європейського банку реконструкції та розвитку «Україна: Сталі інновації у ланцюжку створення вартості в біоенергетиці» – Кирила Томляка.

Основна частина конференції була поділена на 3 секції: Реалії сучасного стану екосистеми ґрунту в агроландшафтах; Здоровий ґрунт як базис формування стабільного агробізнесу та здорової нації; Елементи технології для відновлення родючості ґрунтів, на яких були представлені цікаві виступи і презентації.

Учасники онлайн-конференції підкреслили необхідність розробки та затвердження Національної програми України з відновлення родючості ґрунтів.

У заході прийняли участь наукові співробітники відділу зрошення та дренажу Інституту водних проблем і меліорації НААНУ – Людмила Усата, Наталія Діденко та аспірант відділу зрошення та дренажу – Анастасія Білоброва.

Вебінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.