Участь в онлайн  заході  “Земельна реформа в Україні: перспективи та виклики для сталого розвитку аграрного сектору та сільських територій”

1 грудня 2022 року завідувач відділу зрошення Поліщук В.В. прийняв участь в онлайн заході  "Земельна реформа в Україні: перспективи та виклики для сталого розвитку аграрного сектору та сільських територій". Організаторами онлайн зустрічі виступили Інститут аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою ім.Лейбніца (м. Галле, Німеччина), Поліський національний університет, Громадська організація „Agency Goodwill" (м. Житомир, Україна), Німецько-український агрополітичний діалог APD Україна (Київ, Україна).

Мета заходу – багатосторонній діалог щодо розвитку ринку землі в Україні, розширення знань про соціальні та економічні наслідки земельної реформи та пошуку шляхів вирішення відповідних викликів. У центрі уваги – поточний стан земельної реформи, тенденції розвитку ринку купівлі-продажу та оренди землі, а також можливості та виклики для сталого аграрного та сільського розвитку в Україні.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.