Участь у всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальність впровадження системних заходів з попередження та захисту ґрунтів від деградації»

20-23 листопада 2018р. у місті Чернівці в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальність впровадження системних заходів з попередження та захисту ґрунтів від деградації», організована Державною установою «Інститут охорони грунтів України». Участь у конференції приймали представники всіх обласних філій ДУ «Держгрунтохорона», Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, низки науково-дослідних установ НААН – загалом близько 50 учасників.

Завідувач відділу водних ресурсів Інституту водних проблем і меліорації НААН к.с.-г.н. Шевченко А.М. виступив на пленарному засіданні з доповіддю на тему «Методологія обґрунтування комплексного протидеградаційного захисту зрошуваних земель» та секційному – з доповіддю «Трансформація осушуваних земель заплави річки Ірпінь: ризики, наслідки, запобіжні протидеградаційні заходи».

Конференції, Події та новиниPermalink

Comments are closed.