Відзначення 100 літнього ювілею Панфильської дослідної станції

23 червня 2016 року на виконання Постанови Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2016 році», прийнятої 2.02.2016 р. було урочисто відзначено 100 річчя з часу заснування Панфильської дослідної станції Національного наукового центру «Інститут землеробства НААН». З цієї нагоди було проведено ряд заходів: засідання вченої ради Національного наукового центру «Інститут землеробства НААН», а також Дні поля щодо особливостей вирощування польових культур і біоенергетичних рослин в умовах земель гумідної зони. Засідання відбулося у Яготинському районному будинку культури, а також на полях Панфильської дослідної станції.

Віце-президент-головний вчений секретар Національної академії аграрних наук України, академік НААН Заришняк А.С. від імені Президента НААН, Президії НААН привітав колективи Панфильської дослідної станції і Державного підприємства «Дослідного господарства Панфильської дослідної станції» з віковим ювілеєм та вручив нагороди від Верховної Ради України, Комітету з питань аграрної політики і земельних відносин ВРУ, а також Президії НААН.

Від Інституту водних проблем і меліорації участь у заході взяли директор Інституту Михайло Ромащенко та завідувач відділу осушувально-зволожувальних меліорацій Микола Яцик.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.