Семінари з питань відновлення та модернізації зрошення і дренажу в Україні в рамках візиту Світового банку

13-14 вересня 2016 року директор Інституту водних проблем і меліорації НААН Михайло Ромащенко разом з в.о. заступника директора за наукової роботи М.В. Яцюком, завідувачем відділення водних ресурсів С.А. Шевчуком взяли участь у семінарах з питань відновлення та модернізації зрошення і дренажу в Україні. 13 вересня Михайло Ромащенко виступив з презентацією “ПРІОРИТЕТИ ІНВЕСТУВАННЯ В ЗРОШЕННЯ ТА ДРЕНАЖ”, в якій зосередив увагу на критеріях визначення пріоритетності інвестицій.
14 вересня Михайло Іванович доповів про “КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ РЕКОНСТРУКЦІЇ
ТА МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗРОШУВАЛЬНИХ СИСТЕМ”, де зосередив увагу на шляхах модернізації внутрішньогосподарських зрошувальних систем, заходах зі зменшення втрат води з каналів, застосуванні нових способів та техніки поливу, насамперед систем краплинного зрошення та низьконапірних систем дощування.

Захід відбувся в рамках візиту представників Світового банку в Україну для підтримки процесу розробки Стратегії модернізації сектору зрошення та дренажу. Місце проведення семінару: Офіс Світового банку (м. Київ, Дніпровський узвіз, 1 (2 поверх).

Події та новиниPermalink

Comments are closed.