Стажування молодих спеціалістів в рамках «Програми підготовки менеджерів сільськогосподарського виробництва»

З 5-го листопада по 7-ме грудня 2012 року науковий співробітник лабораторії систем мікрозрошення відділу зрошувальних меліорацій Матвієць О.М. прийняла участь в 4-му раунді стажування молодих спеціалістів в рамках «Програми підготовки менеджерів сільськогосподарського виробництва» (NMTP). Цей захід було організовано Консорціумом голландських компаній «ПЛЮС – крок вперед в сільському господарстві». Місце проведення: 05.11.2012-19.11.2012 – Університет прикладних наук CAH, м. Дронтен, Королівство Нідерланди, 19.11.2012-7.12.2012 – компанія E-Leaf, м. Вагенінген, Королівство Нідерланди.
Тематика: Вирощування та зберігання картоплі і овочів борщової групи, супутниковий моніторинг садів.
У4-му раунді програми взяли участь: науковці, викладачі та студенти ВНЗ України.

Структура раунду складалась з двох частин:
1.  2 тижні теоретичного навчання в м. Дронтен, в Університеті прикладних наук (Нідерланди). Ця частина програми включала семінари за темами: післязбиральна обробка врожаю картоплі і овочів борщової групи; технології вирощування та культивування цих культур з використанням зондування та ГІС-технологій;
2. 3 тижні стажування в компанії «E-Leaf», що спеціалізується на супутниковому моніторингу сільськогосподарських культур, де Матвієць О.М. виконувала практичні завдання з системи супутникового моніторингу садів «Fruitlook».
Всього взяли участь у програмі 7 чоловік.

 

 

 

Події та новиниPermalink

Comments are closed.