Участь у семінарі «Грант, що фінансується. Рекомендації з написання»

18 червня у Херсонському державному аграрному університеті відбувся міжнародний семінар «Грант, що фінансується. Рекомендації з написання» за участю представників Державного університету штату Огайо, Тома Уорлі – директора Південного центру, Рафіка Іслама – керівника програми водних, земельних ресурсів, біоенергетичних культур та Наталії Діденко с.н.с. Інституту водних проблем і меліорації НААН, виконавиці українсько-американського проекту «Вплив сталого управління сільським господарством на якість ґрунту та продуктивність сільськогосподарських культур».   Мета семінару: алгоритми написання проектів, для отримання гранту.

Грантова політика активно розвивається в Україні. Зараз США та ЄС готові надавати кошти на реалізацію проектів з розвитку країни й зокрема, Херсонщини.

Під час семінару обговорили схему написання грантів, на що саме треба звернути увагу, як правильно оформити та захистити, отримали відповіді на запитання, а їх було чимало, адже Аграрний університет активно бере участь у міжнародних програмах.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.