Участь у IV міжнародній конференції AGBIOL 2022 (IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL and LIFE SCIENCE CONFERENCE)

29 серпня науковці відділу використання меліорованих земель відділення меліорації Сергій Коломієць, Наталія Діденко, Анастасія Сардак разом з радником дирекції Михайлом Ромащенко взяли участь у IV міжнародній конференції AGBIOL 2022 (IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL and LIFE SCIENCE CONFERENCE).

У ході роботи конференції на секції № 6 було представлено доповідь на тему: «Дослідження сучасних змін властивостей ґрунтів за їх структурою порового простору».

Конференція проходила в режимі он-лайн на базі Тракійського університету м. Едірни, Туреччина, де було залучено науковців та фахівців з Туреччини, Болгарії, Румунії, України, Іспанії, Англії, США, Греції, Пакістану, Алжиру, Аргентини, Китаю, Німеччини, Індії, Австралії, Тайланду, Литви. Метою конференції було об’єднати науку, практику та приватні інвестиції у дружньому середовищі в м. Едірне, Туреччина, де кожен зміг поділитися своїми напрацюваннями, ідеями та отримати зворотній зв'язок із співпрацею на майбутнє.

 

КонференціїPermalink

Comments are closed.