Українсько-нідерландський проект “Технічна допомога у процесі розробки програмних документів з розвитку земельних ресурсів в Україні” (CATAPULD)

У рамках українсько-нідерландського проекту “Технічна допомога у процесі розробки програмних документів з розвитку земельних ресурсів в Україні” (CATAPULD) у приміщенні Інституту водних проблем і меліорації НААН 31 жовтня – 2 листопада 2012 року пройдуть робочі сесії з питань консолідації земельних, водних та лісових ресурсів.

Участь у заході приймуть:

Від голландської сторони: Хенк Мун – провідний експерт Державної служби управління земельними та водними ресурсами, керівник проекту, Веллеміна ван Асселт – заступник керівника проекту.

Від української сторони: представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Державного агентства лісових ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України.

Довідково: (CATAPULD = Capacity building by Technical Assistance to Programming of Ukrainian Land Development) «Технічна допомога у процесі розробки програмних документів з розвитку земельних ресурсів в Україні»

Події та новиниPermalink

Comments are closed.