Перший Світовий саміт водних ресурсів пройшов у м. Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати)

Зав. лабораторії інтегрованого управління водними ресурсами (ІВПіМ) Даниленко Ю.Ю разом зі делегацією від Держводагентства України взяла участь у першому Світовому саміті водних ресурсів, що пройшов у м. Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати).
 З 12 по 18 січня 2013 року під час першого Світового саміту водних ресурсів були розглянуты  питання про стан управління водними ресурсами в Україні та перспектив співпраці з водних питань з іншими країнами, впровадження ресурсозберігаючих технологій та відновлюваних джерел енергії у водному секторі. 

Світовий саміт водних ресурсів, сприятиме вирішенню питань у сфері раціонального використання, охорони і відтворення водних ресурсів, які є актуальними для України. Обмін досвідом з питань водних ресурсів сприятиме розробці заходів щодо досягнення цілей сталого розвитку, пов’язаних з водою, інтегрованим управлінням водними ресурсами, дозволить визначити пріоритетні напрями міжнародної співпраці, зокрема щодо впровадження інноваційних водних технологій, інвестиційних пропозицій тощо. Перший саміт з водних ресурсів, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН Міжнародним роком водної співпраці, слугуватиме платформою для об’єднання зусиль урядових, наукових і бізнесових структур з метою відпрацювання нових ідей у пошуку ефективних шляхів вирішення питань водних ресурсів на глобальному, міжнародному і національному рівнях.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.