В Херсонській обласній раді йде підготовка до створення нового дорадчого органу, який об’єднає професуру

Фото Херсонська обласна рада

Ректори вищих навчальних закладів та наукових установ Херсонської області зустрілися з головою обласної ради Віктором Пелихом, щоб обговорити перспективи створення дорадчого органу при голові обласної ради, який об’єднає усіх професорів Херсонщини.Планується, що створена Рада створить умови для реалізації наукового потенціалу регіону та позитивно впливатиме на розвиток низки галузей економіки через співпрацю з наукою. Також, учасники наради висловили бажання брати участь у вивчені та науковому супроводі стратегічно важливих для регіону питань, які виносяться на розгляд місцевих представницьких органів. Голова обласної ради Віктор Пелих під час спілкування з провідними науковцями області зауважив, що обласна рада надасть підтримку науковцям в частині організації роботи секцій за визначеними напрямками. Також, планується задіяти офіційний сайт обласної ради:

– Ми відкриємо сторінку «Рада професорів при голові обласної ради інформує» на офіційному сайті обласної ради. Тут ви зможете презентувати свої напрацювання та висвітлювати експертні заключення.

У ході роботи наради також обговорювалися напрямки роботи секцій, пункти Положення про роботу Ради та окреслювалося коло питань, які підійматимуться на першому засіданні Ради.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.