Науково-практичний семінар «Особливості вирощування зернових, зернобобових та технічних культур на Півдні України в умовах 2017 року»

15 березня 2017 року в Інституті зрошуваного землеробства НААН відбувся науково-практичний семінар «Особливості вирощування зернових, зернобобових та технічних культур на Півдні України в умовах 2017 року».  Участь у семінарі взяли представники Департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації, громадської спілки «Співтовариство виробників і споживачів бобових в Україні», проекту UHBDP, компанії BASF, науковці Інституту зрошуваного землеробства НААН, ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» НААН, «Селекційно-генетичного інституту» НЦНС НААН, Інституту агроекології і природокористування НААН, Інституту рису НААН, Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН,  Інституту водних проблем і меліорації  НААН, Південної державної сільськогосподарської дослідної станції ІВПіМ НААН, «Української асоціації виробників і переробників сої», ДП «Дослідне господарство «Сквирське» ІАП НААН, Миколаївського Національного аграрного університету, Херсонського державного аграрного університету, Херсонського обласного центру з гідрометеорології державної гідрометеорологічної служби МНС України, представники господарств різних форм власності Херсонської, Миколаївської, Одеської областей та господарства, які займаються органічним землеробством. Всього: понад 200 осіб.

Робота науково-практичного семінару проходила у двох сесіях. Учасники заслухали доповіді провідних спеціалістів різних галузей науки і виробництва щодо інноваційних технологій для неполивного та зрошуваного землеробства; перспектив ринку бобових культур; органічного землеробства; сучасних біологічних рістрегулюючих препаратів, мікродобрив та пестицидів.

Від Іституту водних проблем і меліорації участь у заході взяли в.о. директора ДП ДГ “Брилівське” – Кібірленко І.І., від Південної державної сільськогосподарської дослідної станції ІВПіМ – директор Лимар В.А. та зав. відділом технологій вирощування овочевих і баштанних культур Наумов А .О.

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.