Нарада в Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

30 червня 2017 року у Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (м. Київ, пл. Лесі Українки 1) відбулася нарада з питань стану справ забезпечення водними ресурсами Донецької та Луганської областей.

Стан справ щодо забезпечення населення та соціальної інфраструктури водою прилеглих районів до тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей навів заступник міністра  ГРИМЧАК Юрій Миколайович.

З доповіддю про стан та перспективи забезпечення водними ресурсами на підконтрольних територіях Донецької та Луганської областей виступив директор Інституту водних проблем та меліорації, академік НААНУ РОМАЩЕНКО Михайло Іванович.

Стосовно можливості забезпечення водою Крейдяного водоносного горизонту шляхом буріння артезіанських свердловин та геологічна розвідка горизонтів води прилеглих районів до тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей доповів Перший заступник Держгеонадр України ФОЩІЙ Микола Васильович, співдоповідачем виступив  директор ДРГП «Донецькгеологія» ЖИКАЛЯК Микола Васильович.

Наради, семінариPermalink

Comments are closed.