При Держводагентстві сформовано новий склад громадської ради

21 вересня 2017 року у Держводагентстві України відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Держводагентстві. Участь в установчих зборах взяли представники 23 екологічних, природоохоронних, аграрних та профспілкових громадських організацій. На зборах новий склад громадської ради було обрано у кількості 23 осіб, тобто всіх представників громадських організацій, що брали участь в установчих зборах. До складу нового складу громадської ради Держводагентства ввійшли 3 співробітники Інституту водних проблем і меліорації НААН: Вишневський Віктор Іванович, Шевченко Анатолій Миколайович, Яцюк Михайло Васильович.

На першому засіданні нової громадської ради при Держводагентстві було обрано голову громадської ради при Держводагентстві, його заступників та секретаря.

За результатами голосування, головою громадської ради при Держводагентстві обрано Лілію Гричулевич – представника громадської організації «Чорноморський жіночий клуб»; заступниками голови – Андрія Неліпу – президента Всеукраїнської громадської організації «Громада Рибалок України» та Віктора Мельничука – члена Ради Національного екологічного центру України; секретарем – Віту Ковтуненко – начальника відділу зв’язків з громадськістю та документообігу Держводагентства.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.