Участь науковців ІВПіМ у Дні поля, присвяченому питанням вирощування кукурудзи, сої та люцерни на підґрунтовому краплинному зрошенні

22 вересня 2017 р. на базі ТОВ «Хладконтакт» (м. Біляївка Одеської області) відбувся День поля, присвячений питанням вирощування кукурудзи, сої та люцерни на підґрунтовому краплинному зрошенні (SDI). Організатор заходу – ТОВ «Іррігатор-Україна», компанії-партнери – Evralis, KWS, Monsanto, Maisadour, Limagrain, ПП «Бізон-Тех» і ТОВ «Фертчем».
Програма Дня поля складалась із демонстрації гібридів перерахованих компаній-партнерів у виробничих умовах, ознайомлення із технічними характеристиками та особливостями роботи сучасного безтраншейного укладача краплинних поливних трубопроводів (ТОВ «Іррігатор-Україна).
Змістовні доповіді та презентації учасникам Дня поля представили фахівці ТОВ «Іррігатор-Україна» (Сергій Алба – «Технології підґрунтового краплинного зрошення»), ТОВ «Фертчем» (Степан Красовський – «Системи удобрення на краплинному зрошенні») і ПП «Бізон-Тех» (Володимир Кравець – «Особливості захисту сої, кукурудзи і люцерни на підґрунтовому краплинному зрошенні»).
Від Інституту водних проблем і меліорації НААН у заході прийняли участь заступник директора з наукової роботи Андрій Шатковський та в.о. завідувача відділу зрошення Сергій Усатий. Наші фахівці прийняли активну участь у обговоренні представлених доповідей, а також в започаткуванні цікавих дискусій з актуальних питань експлуатації SDI.
За результатами участі досягнуто домовленості щодо продовження та поглиблення співпраці з ТОВ «Іррігатор-Україна», а також започаткуванні співпраці з ТОВ «Фертчем» і ПП «Бізон-Тех».

 

Дні поля, Події та новиниPermalink

Comments are closed.