Загальні збори членів Європейського центру з відновлення річок ECRR

З 07 листопада по 11 листопада 2017 р. Український Національний центр з відновлення річок , що створений на базі ІВПіМ в складі делегованих осіб заступника директора Яцюка М.В. та завідувача лабораторії інформаційних систем Матяш Т.В. прийняв участь у загальних зборах членів Європейського центру з відновлення річок ECRR

Перше засідання членів ї Асоціації ECRR було організовано Французьким агентством з біорізноманіття і проведено у Массі біля Парижа. 13 Національних Центрів і 1 організація- партнер були представлені 15 делегатами з 10 країн, і провели обговорення проблем, обмінялися досвідом, розробили план подальших дій, обговорили перспективи та проблемні питання.
На зустрічі було затверджено Стратегію ECRR 2018-2020 рр., Робочий план та бюджет на 2018 рік, умови членства, партнерства та фінансування. До складу Ради було призначено: голова Мартін Янес, Англія, секретар Джанкарло Гусмаролі, Італія та Казначей Юкка Йормола, Фінляндія. На Нараді оголошено конкурс на обрання ще двох членів Ради заступника голови та координатора.
Крім того, колишній член Правління та голова правління, Барт Фоккенс був нагороджений відзнакою організації, в знак визнання його видатних досягнень в ECRR за 20 років його існування.
Зустріч була завершена міні-симпозіумом та польовим візитом для ознайомлення з кращими практиками відновлення безперервності річок – річкою Мерентайз (Mérantaise) у вигляді прикладу, організованого річковим синдикатом SIAVHY та регіональним природним парком Haute Vallée de Chevreuse.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.