Технічна допомога Міністерству аграрної політики та продовольства України у політиці підтримки сільського господарства, експорті продуктів садівництва та консолідації земель

18 грудня 2018 року о 09:30 в конференц-залі Держгеокадастру (м. Київ, вул. Народного Ополчення, 3) за підтримки експертів Продовольчої й сільськогосподарської організації ООН (ФАО) ФАО  та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру відбулась зустріч (заключний семінар) технічної робочої групи над проектом «Технічна допомога Міністерству аграрної політики та продовольства України у політиці підтримки сільського господарства, експорті продуктів садівництва та консолідації земель».

Співробітники ІВПіМ Відділення сталого використання та розвитку меліорованих територій та Відділу екології водних екосистем та охорони вод взяти участь в обговоренні процедури консолідації земель в Україні як інструмента для зменшення фрагментації i реалізації програм розвитку під керівництвом сільських громад.

Під час засідання представлені коментарі експертів ФАО до проекту Закону України «Про консолідацію земель» та практичний досвід у проведенні консолідації земель в країнах ЄС і на пілотних територіях в Україні.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.