Науковці ІВПіМ долучилися до роботи вебінару з впровадження Кодексу добрив

19 травня 2020 р. науковці Інституту водних проблем і меліорації НААН – Усата Л.Г., Даниленко Ю.Ю. і Логунова Н.В. долучилися до роботи першого вебінару з впровадження Міжнародного кодексу поведінки для сталого використання та управління добривами (Кодексу добрив) (Webinar on the implementation of the International Code of Conduct for the Sustainable Use and Management of Fertilizers) (Fertilizer Code), ініційованого і організованого Глобальним ґрунтовим партнерством (ГҐП).

Організатори вебінару ставили за мету представити світовій спільноті Кодекс добрив, озвучити його мету і завдання та обговорити способи його реалізації в різних країнах. Для участі у вебінарі зареєструвалося 730 чоловік з усього світу, серед яких були представники наукових установ, учбових закладів, виробників добрив, різних агрогосподарств, владних структур та ін. Модерував заходом секретар ГҐП Рональд Варгас (Ronald Vargas).

Порядок денний передбачав чотири виступи і загальне опитування. Кожен учасник заходу мав можливість висловити свою думку щодо Кодексу добрив та залучитися до всесвітнього опитування, тому думка наших науковців щодо необхідності впровадження Кодексу добрив в Україні була врахована.

Детальну інформацію щодо проведеного вебінару можна отримати за посиланнямhttp://www.fao.org/global-soil-partnership/resources/events/detail/en/c/1273404/

Події та новиниPermalink

Comments are closed.