Засідання Координаційно-методичної ради Науково-методичного центру «Водні ресурси і меліорація»

Відбулося засідання Координаційно-методичної ради Науково-методичного центру «Водні ресурси і меліорація» з виконання Програми наукових досліджень НААН 4 "Водна безпека і меліорація земель в умовах змін клімату". Захід пройшов у змішаному режимі: частина керівників та виконавців тем взяли участь особисто у конференц залі Інституту і близько 20-ти учасників під'єдналися у режимі онлайн. На порядок денний виносилися питання про зміну голови КМР "Водні ресурси і меліорація", план роботи КМР на друге півріччя, заслуховування керівників підпрограм про результати досліджень за півроку, розгляд проектів положень про Науковий центр "Водні ресурси та меліорація" та КМР цього центру, внесення змін до персонального складу КМР, та інш.

Засідання КМР відвідав народний депутат України, член-кореспондент НААН Іван Кириленко. За значний внесок у вирішення нагальних водних питань Іван Григоривич вручив співробітникам Інституту відповідні відзнаки Верховної Ради України за заслуги перед українським народом. «Почесну Грамоту Верховної Ради» отримав головний науковий співробітник установи, доктор технічних наук, професор П.І. Ковальчук та «Грамоту Верховної Ради» – завідувач відділу, кандидат технічних наук С.В. Усатий.

Окрім того, «Почесну Грамоту» було вручено гостям заходу – завідувачу відділом ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» НААН, кандидату технічних наук І.Ф. Савченку та «Грамоту» – провідному науковому співробітнику цієї ж установи, кандидату технічних наук В.В. Ратушному. Приємно, що держава шанує й відзначає своїми клейнодами не тільки тих, хто на передніх рубежах, а й еліту в тилу, справжніх професіоналів своєї справи.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.