День відкритих дверей в Інституті водних проблем і меліорації

4 травня Інститут водних проблем і меліорації відкрив свої двері для потенційних аспірантів та докторантів. Захід, присвячений умовам та можливостям вступу до аспірантури та докторантури, пройшов у гібридному режимі та у дружній і невимушеній атмосфері. Запрошені дізналися про історію створення Інституту, його структуру, основні здобутки та внесок у розвиток галузі меліорації та водного господарства.

Директором, Михайлом Яцюком, були презентовані сучасні напрямки діяльності установи, потенціал дослідної мережі та лабораторної бази, перспективи майбутньої роботи, стан та показники інтеграції у світовий науковий простір.

Відвідувачі та онлайн слухачі мали можливість ознайомитись зі спеціальностями та напрямками навчання, а також особисто поспілкуватися з гарантами наукових програм, викладачами, науковцями та потенційними роботодавцями. На заході вони дізналися про програми навчання за спеціальностями “Будівництво та цивільна інженерія” та “Агрономія”, ознайомилися з вимогами до вступу, умовами та перебігом навчального процесу, можливостями наукової роботи в інституті під час навчання та після його закінчення.

Ми раді були привітати багатьох зацікавлених відвідувачів та поділитись з ними накопиченим досвідом та знаннями. Бажаємо всім учасникам успіху на їх навчальному та науковому шляху!

Події та новиниPermalink

Comments are closed.