Міжнародний День поля «Інновації у зрошенні – механізм підвищення ефективності аграрного бізнесу»

11 серпня 2017 року на базі Інституту рису НААН (с. Антонівка Скадовського району Херсонської області) відбувся Міжнародний День поля «Інновації у зрошенні – механізм підвищення ефективності аграрного бізнесу».
Участь у заході прийняли представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Херсонської обласної державної адміністрації, багатьох науково-дослідних установ НААН, товаровиробники південного регіону України, відомі міжнародні компанії з постачання насіння, засобів захисту рослин, добрив і систем зрошення – загалом понад 150 учасників.
Програмою семінару було передбачено огляд демонстраційних полігонів, а також роботу у двох групах: групі А («Технологія вирощування сої та кукурудзи за краплинного зрошення») та групі В («Технологія вирощування рису за краплинного зрошення»).

Заступник директора з наукової роботи д.с.-г.н. Шатковський А.П. та провідний науковий співробітник Брилівського дослідного поля д.с.-г.н. Васюта В.В. прийняли участь у роботі групи А. Зокрема, Шатковський А.П. виступив із повідомленням на тему: «Особливості вирощування сої та кукурудзи на краплинному зрошенні», в якому ознайомив учасників із здобутками та напрацюваннями Інституту водних проблем і меліорації НААН за цією тематикою.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.