Круглий стіл на тему «Розвиток маркетингово-логістичних каналів реалізації баштанної продукції в Україні»

В рамках проведеного 12 серпня у м. Гола Пристань Херсонської області XIV фестивалю «Український кавун – Солодке диво» пройшов круглий стіл на тему «Розвиток маркетингово-логістичних каналів реалізації баштанної продукції в Україні». Організатором заходу виступили Південна державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту водних проблем і меліорації Національної академії аграрних наук України та Голопристанська міська рада.

Учасниками круглого столу стали науковці, керівники ряду фермерських господарств Голопристанського та Скадовського районів Херсонської області, представники Херсонської обласної державної адміністрації, Херсонської обласної ради, сільські голови Голопристанського району та представник департаменту агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації Дмитро Атласман-Степанов – начальник відділу економічного аналізу, розвитку соціальної сфери села, прогнозування агропромислового розвитку та інвестиційної діяльності.

Під час круглого столу було обговорено проблеми реалізації баштанної продукції як в Україні, так і за її межами, а саме: вихід української конкурентоспроможної продукції на європейський ринок. Також було обговорено питання щодо створення робочої групи, в склад якої будуть входити представники бізнесу, науки та влади.

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.