Перший український практичний семінар з інтенсивного зрошення Valley

9 серпня 2016 р. завідувач відділу зрошення Василь Бабіцький та провідний науковий співробітник відділу зрошення Сергій Рябков взяли участь у Першому українському практичному семінарі з інтенсивного зрошення Valley, який відбувся на базі СТОВ «Агрофірма «Маяк» (с. Піщане, Золотоніський р-н, Черкаська обл.). Організатором заходу виступило ТОВ «Агробудівельний альянс «Астра» – дилер дощувальної техніки компанії Valley. Участь у семінарі прийняло понад 50 чоловік.
Відкрив семінар Ігор Губарєв, генеральний директор ТОВ «Агробудівельний альянс «Астра», який презентував присутнім історію, основні напрями роботи та здобутки компанії «Астра» на світовому й українських ринках сільськогосподарської техніки.

Територіальний менеджер компанії Valley по Україні та Молдові Сергій Мельниченко надав інформацію про історію компанії Valmont та основні типи дощувальної техніки їхнього виробництва.
Скот Мосез (США), директор з міжнародного сервісу та розробки нових продуктів, презентував нові продукти компанії Valmont.
Агрономічний супровід поливу від компанії Irriger представив менеджер з міжнародного розвитку Ґуставо Дантас (Бразилія).
У другій частині семінару учасники мали можливість відвідати насосну станцію, зрошувальну систему та побачити дощувальну техніку в роботі на полях СТОВ «Агрофірма «Маяк». Результатами застосування зрошення та досвідом експлуатації дощувальних машин Valley поділився з присутніми заступник директора агрофірми Олексій Васильченко. Велику зацікавленість в учасників заходу викликала фронтальна дощувальна машина Valley з живленням по електрокабелю.

11 серпня 2016 р. семінар проходив в Інституті зрошуваного землеробства НААН (Херсон, сел. Наддніпрянське). У другій, практичній, частині семінару учасники відвідали зрошувані поля Агроторгівельної фірми ТОВ «Агро-Діло», на яких працює дощувальна техніка Valley. Результатами застосування зрошення та досвідом експлуатації дощувальних машин Valley поділився з присутніми молодший-гідротехнік Дмитро Жмак. Учасники мали можливість відвідати водонакопичувальний басейн і мобільні дизель-насосні агрегати, що подають воду до дощувальної техніки.

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.