Науково-практичний семінар “Технологія вирощування зернових і технічних культур в умовах змін клімату та підготовка до сівби озимих культур в південному регіоні”

30 серпня 2016 р. в Інституті зрошуваного землеробства НААН відбувся науково-практичний семінар «Технологія вирощування зернових і технічних культур в умовах змін клімату та підготовка до сівби озимих культур в південному регіоні». Учасники заходу: спеціалісти Департаментів агропромислового розвитку облдержадміністрацій Херсонської і Миколаївської облдержадміністрацій; начальники та фахівці управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій; голови районних асоціацій фермерів та землевласників; представники Інституту зрошуваного землеробства НААН, Інституту водних проблем і меліорації НААН, Інституту рису НААН, Асканійської ДСДС ІЗЗ НААН, Миколаївської ДСДС ІЗЗ НААН, Південної державної сільськогосподарської дослідної станції ІВПіМ НААН; представники та фахівці компаній: “Річардсон”, «Кейджо» (США), «RAGT-семенс» (Франція), «Адванта-сід ітернейшнал» (Індія), Сади України; сільськогосподарські товаровиробники Миколаївської і Херсонської областей. Всього – понад 115 осіб.
Учасники семінару ознайомилися із досягненнями селекції і агротехніки Інституту зрошуваного землеробства НААН на науково-інноваційному полігоні. Від Інституту водних проблем і меліорації на семінарі були присутні наукові співробітники Васюта В.В., Черевичний Ю.О., директор Південної державної сільськогосподарської дослідної станції ІВПіМ Лимар В.А. та в.о. директора ДП “Дослідне господарство Брилівське” ІВПіМ НААН Кібірленко І.І.

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.