Міжнародна агропромислова виставка Агро-2017

Інститут водних проблем і меліорації традиційно взяв участь у щорічному загальнодержавному заході в агропромисловому комплексі України – ХХІХ Міжнародній агропромисловій виставці “АГРО-2017”, яка пройшла з 7–10 червня в Національному виставковому Комплексі «Експоцентр Україна». Організатором заходу виступило Міністерство аграрної політики та продовольства України. Виставку офіційно відкрив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. В офіційному відкритті також взяли участь заступник голови Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин ВРУ Олександр Бакуменко та Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк.

Інститут водних проблем і меліорації НААН представив ряд своїх наукових розробок в тематичній експозиції Національної академії аграрних наук України «Охорона і раціональне використання земельного фонду України». Серед представлених розробок – натурні експонати: блок керування поливами, тензіометри, сухі будівельні суміші, елементи систем краплинного зрошення, датчики вологості; макети:  системи підгрунтового краплинного зрошення, системи краплинного зрошення багаторічних насаджень; наукові видання, державні стандарти, буклети про Інститут, різноманітна рекламна інформація.

У виставці “Агро-2017” також прийняла участь Південна державна сільськогосподарська дослідна станція ІВПіМ НААН, наукові розробки (насіння овочевих та баштанних культур) якої були представлені в тематичних експозиціях  “Овочівництво” та “Баштанництво”.

Ряд науковців ІВПіМ НААН та ПДСДС ІВПіМ НААН також взяли участь у конференціях та дискусійних панелях, зокрема «Український аграрний сектор: європейська інтеграція та глобальний вимір», «Аграрна політика – успіх через партнерство», “Стан і перспективи розвитку біоенергетики в АПК України”

Виставки, Події та новиниPermalink

Comments are closed.