Краплинне зрошення овочевих культур в умовах Степу України

Загальновідомо, що Степ – зона недостатнього зволоження, так званого ризикованого землеробства, тому зрошення у цих умовах є визначальним і обов’язковим елементом технологій вирощування овочевих культур і картоплі. Саме краплинне зрошення є основною складовою сучасних високоінтенсивних технологій вирощування овочів, оскільки завдяки технологічним можливостям цього способу зрошення створюються умови для максимального використання потенціалу продуктивності сучасних сортів та гібридів.
На думку авторського колективу книги (Ромащенко М.І., Шатковський А.П., Рябков С.В.), для мінімізації ризиків доцільно щороку вирощувати стандартний набір овочевих культур на краплинному зрошенні в інтенсивній сівозмін, яка, обов’язково, включає багаторічні трави та бобові культури.
 У виданні представлені технології вирощування багатьох овочевих та бобових культур на зрошенні, подана економічна ефективність, залежність рівня рентабельності, наукові досліди та досвід передових господарств застосування краплинного зрошування в овочівництві.

Для придбання видання телефонуйте 044 257 89 79 

Або заповніть форму замовлення

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш email (для зворотнього зв'язку)

Тема

Текст Вашого повідомлення

ВиданняPermalink

Comments are closed.