Участь у міжнародному Конгресі з біологічних, сільськогосподарських і життєвих наук

З 7 по 8 листопада у Львові проходив Міжнародний науковий Конгрес з біологічних, сільськогосподарських і життєвих наук (International Biological, Agricultural and Life Science Congress), організований Тракийським Університетом м. Едірне, Туреччина.

Конгрес став провідним міжнародним науковим, технологічним та бізнес-форумом, присвячений біології, сільському господарству та науці про життя. У заході взяли участь понад 150 чоловік. Серед запрошених доповідачів були професори та науковці із України, Туреччини, Греціїї, Іспанії, Тайланду, Молдови, Фінляндії, Болгарії, Сербії, Литви, Азербайджану, Індії, Мароко, Монтанегро, Пакістану, США. Проведено 6 секцій за трьома локаціями, де обговорено 117 презентацій та представлено 88 постерів.

У Конгресі взяли участь від Інституту водних проблем і меліорації Наталія Діденко, с.н.с. відділу зрошення та дренажу та Віра Коновалова, заступник директора з наукової роботи Асканійської державної сільськогосподарської станції ІЗЗ, де представили доповідь «Using climate-smart agriculture to improve irrigated crop yield and soil quality in Ukraine» за результатами наукових досліджень, проведених в рамках міжнародного проекту «Вплив сталого управління сільським господарством на якість ґрунтів та продуктивність сільськогосподарських культур».

Доповіді опубліковані у збірнику «Abstract book» та доступні за посиланням на Конгрес у завершенні заходу учасники отримали Сертифікати.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.