Міжнародний водний форум «Яремче 2020»

З 28 по 30 січня 2020 року проходив Міжнародний водний форум «Яремче 2020», де розглядалися питання забезпечення якості надання послуг з водопостачання та водовідведення; якості води в джерелах водопостачання; нормативної бази для забезпечення якісних послуг; відповідальності органів місцевого самоврядування та об’єднаних територіальних громад за якість надання послуг; ресурсо- та енергозбереження.

У заході взяли участь народні депутати України, представники Міністерства розвитку громад і територій, Міністерства енергетики та захисту довкілля, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, керівники органів місцевого самоврядування, Асоціація міст України, керівники підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України, Асоціації водоканалів Угорщини, Словакії та Білорусії, іноземні експерти, науковці та представники бізнесу.

Від Інституту водних проблем і меліорації у роботі форуму взяв участь в.о. заступника директора з наукової роботи Михайло Яцюк.

Під час роботи форуму пройшла виставка «Сучасні технології та обладнання для модернізації водопровідно-каналізаційного господарства».

Події та новиниPermalink

Comments are closed.