Участь у Міжнародній зимовій школі-2021 «Проблеми оцінки та управління природними ресурсами Казахстану»

У рамках Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво з Казахським національним аграрним університетом науковці Інституту водних проблем і меліорації взяли участь у Міжнародній Зимовій школі (навчальній програмі): «Управління водними ресурсами. Проблеми оцінки та управління природними ресурсами Казахстану».

Програма Зимової школи передбачала лекційні та практичні заняття у період з 16 по 26 лютого, де спеціалісти з питань водних ресурсів Казахстану, України, Литви, Словакії, Італії, Швеції, Росії обговорили підняту проблематику та за результатами проведених досліджень продемонстрували що відбувається з водними ресурсами у їх країнах у зв’язку зі змінами клімату.

25 лютого від Інституту водних проблем і меліорації НААН участь у заході взяв Роман Сайдак, к.с.-г.н., завідувач відділу використання агроресурсного потенціалу. За допомогою корпоративної платформи Microsoft Teams він провів он-лайн навчання за темою: «Вплив зміни клімату на стан забезпеченості водними ресурсами і умови ведення сільського господарства в Україні». У якості слухачів до заходу приєднувалися й інші науковці Інституту: Наталія Діденко, Анастасія Білоброва, Костянтин Диль, Ігор Коваленко. 

Події та новиниPermalink

Comments are closed.