Участь у міжнародному семінарі по управлінню сучасним сільським господарством вздовж “Одного поясу, одного шляху”

Завідувач відділу екології водних екосистем та охорони вод Олена Сидоренко та науковий співробітник відділу зрошення та дренажу Наталя Діденко  взяли участь у міжнародному семінарі по управлінню сучасним сільським господарством вздовж “Одного поясу, одного шляху”, що організований Міністерством комерції КНР, Центром співробітництва по зовнішній економіці при Міністерстві сільського господарства і сільських відносин КНР.

У даному заході брали участь представники 6 країн: Азербайджан, Білорусія, Монголія, Китай, Узбекистан, Україна. Загальна кількість представників-учасників (без учасників КНР) склала 26 чоловік.

Продовж усього перебування у КНР мали змогу прослухати тематичні лекції, відвідати виробничі ділянки, де більше дізнались про фактичну ситуацію управління сільським господарством. За цей період дізнались про досвід ведення сільського господарства, інновації і модернізацію виробництва у сфері рослинництва і тваринництва.

Результати обговорень робочих питань, зустрічей, інтерв’ю представлено у посиланнях:

http://zibo.dzwww.com/qxxw/lz/201908/t20190803_17029300.htm?from=singlemessage&isappinstalled=0

https://wx-zibo.dzwww.com/app/index.php?i=9&c=entry&id=77&do=live&m=touma_coollive&from=singlemessage&isappinstalled=0&wxref=mp.weixin.qq.com#wechat_redirect

http://sd.iqilu.com/share/video/4704200?from=singlemessage&isappinstalled=0

Колегами з КНР було піднято і розкрито ряд питань, серед них: механізація виробництва, методи селекції і вирощування овочевих та плодових культур, ведення органічного сільського господарства, технології краплинного зрошення, фертигація та використання мульчі.

Під час проведення симпозіуму представили інформацію про розвиток сільського господарства в Україні та прослухали інформацію з даного питання, що була надана представниками країн-учасників.

У рамках церемонії закриття семінару представники України мали можливість підвести підсумки та виступити від імені усіх представників учасників.

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.