Звіт директора Інституту про виконання ПНД НААН 4 “Водна безпека та меліорація земель в умовах змін клімату” за 2022 рік

1 лютого 2023 року у малій залі Національної академії аграрних наук України директор Інституту водних проблем і меліорації НААН Михайло Яцюк взяв участь у засіданні розширеного Бюро Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН, де прозвітував про результати виконання науковими установами НМЦ «Водні ресурси і меліорація» ПРОГРАМИ 4 «Водна безпека та меліорація земель в умовах змін клімату» за 2022 рік. ПІДПРОГРАМА 1 “Відновлення та розвиток зрошення і дренажу в україні в умовах змін клімату”. ПІДПРОГРАМА 2 “Відновлення та розвиток зрошення і дренажу в україні в умовах змін клімату”. ПІДПРОГРАМА 3 “Використання меліорованих земель в умовах змін клімату”.

До ПНД 4 “Водна безпека та меліорація земель в умовах змін клімату” за етапом 2022 року входило 22 завдання, з яких фундаментальних – 6, прикладних – 16. Над виконанням програми працювали 176 науковців з 6 наукових установ, з них 19 докторів наук і 101 кандидатів наук. За результатами досліджень у 2022 році одержано 48 видів науково-технічної продукції. Звіт за ПНД НААН 4 отримав позитивну оцінку та був затверджений.

 

Події та новиниPermalink

Comments are closed.