Конференція «Вода і довкілля» у рамках XIII Міжнародного водного форуму AQUA UKRAINE – 2015

10 листопада 2015 року відбулося відкриття XIII Міжнародного водного форуму «AQUA UKRAINE» 2015, в рамках якого пройшов ряд науково-практичних конференцій. У конференції “Вода і довкілля“, організаторами якої виступили Міністерство екології та природних ресурсів України, Державне агентство водних ресурсів України та ГВП – Україна, взяли участь науковці Інституту водних проблем і меліорації.
Захід було розділено на три сесії: Сесія 1: Глобальні та регіональні політичні рамки водної політики «вода для сталого розвитку»; Сесія 2:  Інструменти забезпечення рівного права на воду та санітарію; Сесія 3:  Сучасні виклики та шляхи вирішення проблем управління водними ресурсами в Україні. Третю сесію заходу розпочав директор ІВПіМ Михайло Ромащенко із доповіді “Щодо Водної стратегії України: досвід та перспективи розробки“. Після доповіді Михайло Іванович презентував Водну Стратегію України на період до 2025 року (наукові засади), яка викликала неабиякий інтерес у учасників конференції.

Від ІВПіМ також взяли участь у заході: Шевчук С.А., Шевченко А.М., Брюзгіна Н.Д., Дехтяр О.О., Крученюк А.В., Книш В.В., Матвієць О.М., Гофман В.М.

КонференціїPermalink

Comments are closed.