Участь у Міжнародній науково-технічній конференції Computer Science and Information Technologies (CSIT-2017)

5-8 вересня 2017 у Львові була проведена XII Міжнародна науково-технічна конференція Computer Science and Information Technologies (CSIT-2017) на базі Національного університету «Львівська політехніка» під егідою Міжнародної організації інженерів у галузі електротехніки, радіоелектроніки та радіоелектронної промисловості ІЕЕЕ (Інститут інженерів з електротехніки та електроніки). Під час конференції відбулися два міжнародні наукові заходи: черговий ІХ Міжнародний семінар «International Workshop on Inductive Modeling IWIM-2017» та Міжнародний семінар «International Workshop on Project Management IWPM 2017».
Метою конференції було обговорення сучасних тенденцій у сфері комп’ютерних наук, інформаційних технологій, прикладної лінгвістики та в інших суміжних галузях.
На пленарному та секційних засіданнях було заслухано більше 100 доповідей учасників з понад 10 країн світу. Робоча мова конференції – англійська.

Від інституту водних проблемі і меліорації НААН участь приймали: завідувач лабораторії моніторингу та охорони вод, к.т.н. Балихіна Г.А. та головний науковий співробітник, д.т.н., професор Ковальчук П.І. з доповіддю на тему «Моделювання водокористування і екологічного оздоровлення в басейні ріки»,
Прийнятті доповіді опубліковані у науковому виданні, що індексуються у SCOPUS.

Конференції, Події та новиниPermalink

Comments are closed.